De Baron van Ede

Wat een bijzondere dag. Vandaag mochten wij koken bij de Baron van Ede. De kokmutsen gingen op, de handen werden gewassen en de kipfilet en wortels werden gesneden. Met veel aandacht werd het eten bereid onder begeleiding van Robert Venema. Samen met Daniella Venema werden de tafels keurig klaargemaakt.  Wat hebben we genoten en wat was het eten heerlijk. Bedankt Baron van Ede, jullie hebben ons een onvergetelijke,  leerzame dag gegeven!

DSC00093.JPG DSC00093.JPG
DSC00144.JPG DSC00144.JPG
20240123_120649 20240123_120649
IMG-20240123-WA0014 IMG-20240123-WA0014
DSC00142.JPG DSC00142.JPG
DSC00111.JPG DSC00111.JPG
DSC00089.JPG DSC00089.JPG
DSC00100.JPG DSC00100.JPG
thumbnail_20240123_120728 thumbnail_20240123_120728
20240123_120759 20240123_120759
DSC00103.JPG DSC00103.JPG
20240123_120548 20240123_120548
20240123_123357 20240123_123357
DSC00157.JPG DSC00157.JPG