BSO de Supersprong

BSO de Supersprong is een kleinschalige, zelfstandige opvang waarbij persoonlijk contact met de kinderen en ouders centraal staat.

Op de BSO ben je in je vrije tijd. De BSO is in de school gevestigd, maar wij vinden het erg belangrijk dat het niet voelt als school als je op de BSO bent. Je kunt er buiten spelen, knutselen, een spelletje doen of lekker ontspannen in de leeshoek. In de vakanties zijn er leuke uitjes!

De BSO is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en bij behoefte gaan wij ook open op de woensdag. Kijk voor meer informatie op www.supersprong.nl. Zit je kind niet op de Sprong, maar wil je wel gebruikmaken van de opvang? Dat kan! Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bezoekadres:
BSO de Supersprong