Gratis e-books voor het hele gezin

De VakantieBieb-app moet het lezen stimuleren. Met de VakantieBieb-app kunnen kinderen (en hun ouders) tijdens de zomervakantie e-books van de Bibliotheek op een tablet of smartphone lezen. Wanneer kinderen regelmatig blijven lezen in de zomervakantie, kan een terugval in leesniveau worden tegen gegaan.

Blijf lezen in de vakantie!

Onderzoek laat zien dat kinderen, die gedurende de zomervakantie niet of nauwelijks lezen, 1 tot 2  AVI-niveaus terugvallen in hun leesontwikkeling. Lezen in de zomervakantie is dus erg belangrijk en dat kan nu heel goed met de VakantieBieb-app van de Bibliotheek. De VakantieBieb-app is nu beschikbaar. Voor meer informatie zie: www.vakantiebieb.nl. Natuurlijk kun je ook gewoon boeken lenen in de bibliotheek šŸ˜‰

 

Reacties zijn afgesloten.