Alle spullen verzamelen!

Op vrijdag 28 juni – deze datum staat als het goed is al in de agenda — is ‘de Sprong-zomermarkt’. Deze zal plaatsvinden in de namiddag en begin avond. Er is voor ieder wat wils. De Sprong-zomermarkt heeft als doel geld in te zamelen om het plein van onze school op te leuken. De werkgroep is bezig met de organisatie van dit fantastische evenement.

Wij vragen uw hulp! We zijn op zoek naar spullen, die nog in goede staat zijn, maar die u niet meer nodig heeft en kwijt wilt:

• (kinder)boeken
  • speelgoed
  • kinderkleding
  • kleine voorwerpen zoals vazen, beeldjes, servies, etc. (curiosa/prullaria)
  • houdbare levensmiddelen

Deze spullen kunt u, het liefst zo snel mogelijk (voorjaarsschoonmaak?), inleveren op het podium in de Zevensprong op de aangegeven plek.

We zijn op zoek naar ouders die op vrijdag 28 juni willen helpen, al is het maar een uurtje. Daarnaast zoeken we mensen (ouders, grootouders, tantes, ooms, verre verwanten enz.) die een creatieve workshop op de zomermarkt willen doen. Heb je nog ideeen voor de workshop, vul ze dan hieronder in of gebruik het strookje in deze extra nieuwsbrief.

U kunt zich tot uiterlijk 7 juni opgeven door het strookje in extra nieuwsbrief in te leveren bij de leerkracht.
Meer informatie over deze bijzondere Sprong-zomermarkt volgt. Met vragen kunt u natuurlijk terecht bij de werkgroep.

Met vriendelijke groet,
de werkgroep Sprong-zomermarkt: