Inzameling nieuw speeltoestel

Op De Sprong is een Sprong Podium een regelmatig terugkerende voorstelling, waarbij kinderen van groep 1 t/m 8 een groot publiek vermaken met voordrachten, toneelstukjes, liedjes etc. Op 21 maart was er weer een Sprong Podium met een volle zaal aan publiek. De kinderen presenteerden o.a. een kwis over de Gouden Eeuw, waarbij ouders vragen beantwoorden die niet al te makkelijk bleken. Jongens van groep 3 speelden een zelf gemaakt toneelstuk over respect bij het voetbal en groep 7/8 zong een Engels lied. Aan het einde van de voorstelling werd aandacht gevraagd voor de start van een inzamelingsactie.

Een tijdje geleden is een speeltoestel van het schoolplein verwijderd omdat het niet meer veilig was. Voor een nieuw toestel is geld nodig en de school en kinderen organiseren hiervoor allerlei acties. Als u binnenkort een kind van de Sprong aan uw deur krijgt die een heitje voor een karweitje wil doen dan weet u waar het geld aan wordt besteed. Kinderen krijgen van de school een pasje waarmee ze kunnen aantonen dat ze een klusje willen doen voor het goede doel. Dit is pas het begin van een aantal activiteiten en we houden u op de hoogte!